Den här supersmarriga påsktårtan var det som jag och storasyster mixade ihop i fredags. Den är faktiskt inte helt raw eftersom den innehåller kokosmjölk men den är vegansk i alla fall. Här kommer receptet:
Påsktårta med mango
Börja med att ta fram mangon så den får tina litegrann.
Botten:
1 dl cashewnötter
2 dl mandlar
1 dl solroskärnor
12 färska urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
Mixa alla ingredienser i en mixer och platta ut i en form med avtagbar kant.
Fyllning:
2 pkt fryst mango
2 msk citronsaft
1/2 tsk vaniljpulver
1 pkt kokosmjölk
Mixa alla ingredienser och häll över i formen.
Ställ att stelna i frysen.
OBS! Ta fram tårtan ca 1 timme innan servering.
Hej nellie!
Den ser verkligen smarrig ut:))
Stort grattis till Springtime vinsten! Plötsligt så händer det……..;))
Njut i massor, kram / Tina
Tack! Det har varit väldigt härligt. 🙂 /Nellie
1paket kokosmjölk??? Är det samma som 3dl?