fbpx

Den här supersmarriga påsktårtan var det som jag och storasyster mixade ihop i fredags. Den är faktiskt inte helt raw eftersom den innehåller kokosmjölk men den är vegansk i alla fall. Här kommer receptet:

Raw påsktårta med mango

Påsktårta med mango

Börja med att ta fram mangon så den får tina litegrann.

Botten:
1 dl cashewnötter
2 dl mandlar
1 dl solroskärnor
12 färska urkärnade dadlar
2 msk kokosolja

Mixa alla ingredienser i en mixer och platta ut i en form med avtagbar kant.

Fyllning:
2 pkt fryst mango
2 msk citronsaft
1/2 tsk vaniljpulver
1 pkt kokosmjölk

Mixa alla ingredienser och häll över i formen.
Ställ att stelna i frysen.
OBS! Ta fram tårtan ca 1 timme innan servering.

Raw påsktårta med mango

Raw påsktårta med mango

3 svar

  1. Hej nellie!
    Den ser verkligen smarrig ut:))

    Stort grattis till Springtime vinsten! Plötsligt så händer det……..;))
    Njut i massor, kram / Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *