fbpx

I lördags var det dags igen för Gerdahallens årliga inspirationsdag. Det är gymet där jag började träna i unga år, där jag har gått mina instruktörsutbildningar och där jag leder yogapass idag. När jag tänker på det så har jag hängt där mer eller mindre sedan 1994, dvs när jag gick första året på Gymnasiet. Gisses vad jag plötsligt känner mig gammal. Strunt samma, Gerdahallen är det gym jag kallar mitt hemmagym och det ställe jag har tränat absolut flest timmar på totalt sett. Det betyder även att jag har varit på ett gäng inspirationsdagar och tränat en himla massa olika saker där. Denna gången stod det yoga, yoga och yoga på mitt schema och det var fokus på höfter, höfter och höfter, förutom första klassen som var handstående. Just handstående är något jag tycker är superkul, förmodlingen för att jag alltid haft väldigt lätt för det. Oscar gav många bra tips som gjorde att det var något lättare att hitta en bra linjering. Nu krävs det dock en hel del träning för att kunna hålla den fina linjeringen i mer än två sekunder.

Sen var det yoga för löpare med Anna, Yogastories med Maja, Happy athletic hops med Jessica. Nu behövde handlederna och höfterna vila och jag behövde äta lite lunch så jag var glad att jag planerat in en föreläsning med alltid lika härliga Kristina Andersson. Vill du lära dig med om vad bra mat är tåläs hennes blogg,  följ henne i sociala medier, eller köp boken Eat Clean. Som sista klass var det härliga Elin som bjöd på yinyoga. Hennes mjuka röst guidade oss genom ännu en klass med fokus på , jo just det, höfterna. 🙂

Gerdahallens inspirationsdag är inte bara för instruktörer så om du gillar och träna så anmäl dig nästa år. Det är en heldag med träningsglädje och massa härliga människor. Vill du ha koll på när det är dags nästa gång så håll koll på denna Facebooksida.

Yoga för löpare med Anna Lindh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *