fbpx

Jag känner att jag vill ha mer meditation i mitt liv, speciellt de dagar då det inte blir någon fysisk yoga. Ibland tar jag hjälp av guidade meditationer i olika appar, men ibland vill jag bara ha det tyst omkring mig. Tidigare har jag tipsat om räkna till 10 andetag om och om igen, under x antal minuter. Det är en bra övning att börja med. Om du vill utmana sinnet lite mer så kan du göra denna enkla, men ändå rätt svåra meditationsövning. Räkna till 100. Andas in, andas ut, räkna ett, andas in, andas ut, räkna två… osv. till 100. När jag gjorde denna meditation första gången hade jag många tankar som snurrade i huvudet; ”100 är nog lite väl långt, 50 räcker nog”, ”Hur lång tid tar det att andas 100 djupa andetag? 10 min, 30 min?”. Ja, ni förstår, jag ville hitta en anledning till att sluta, men jag fortsatte beslutsamt utan att låta tankarna få fäste.

Havet

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *