fbpx

Hur går det med träningsambitionerna? Kom influensan emellan och nu har du kommit av dig? Lite så är det för mig. Men nu är jag taggad på att komma igång igen. Här kommer tre enkla steg att följa för att skapa en hållbar träningsrutin:

Steg 1: Ha en plan för din träning + definiera varför du vill träna
Steg 2: Följ planen + påminn dig om varför du tränar
Steg 3: Fortsätt följa planen så den blir en rutin

Jag är just nu någon stans mellan steg 1 och 2. Jag har en plan som jag följer ibland men efter sjukdom och semester är jag lite av banan. Jag har även insett att vissa saker inte riktigt funkar så jag behöver justera planen något. Jag behöver även göra två olika passupplägg för styrketräningen. Ett upplägg för hemmaträning där jag har tillgång till vikter och ett upplägg utan vikter men med tillgång till en bänk eller liknande. Jag tänker mig 5 övningar med 12 repetitioner i 3 set. Det borde bli ett pass på ungefär 15 min. Nu är frågan vilka övningar jag ska välja?

Vilken är din bästa styrkeövning, med eller utan vikt?

Axelpress utegym

Axelpress utegym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *