fbpx

Imorse strax efter kl 8 var jag ute i längsspåret igen med min vän Julia. Vi var först ut i ”spåren” på Romeleåsens golfklubb men helt ärligt så var det inte mycket spår att tala om. Snön hade blåst igen de spår som funnits tidigare så det var rätt tungt att ta sig fram, men det var ändå lika härligt som förra gången, fast på ett annat sätt. Det kom lite snö i omgångar under rundan och då hade det varit bra att ha ett par glasögon för snön blåste rakt in i ögonen, men det hade inte någon av oss så vi fick helt enkelt kisa och köra på ändå. När vi hade kört ett varv så slutade det snöa så vi körde ett varv till. Som sagt, lika bra att passa på.

Längdskidor Romeleåsen

Längdskidor Romeleåsen

Efter en snabb dusch och ett mellanmål körde jag till jobbet och avverkade några möten innan det var dags att köra hem igen. Det gäller verkligen att ta till vara på skidtillfällena när de ges och då är jag speciellt tacksam att jag har ett så flexibelt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *