fbpx

Idag är det våffeldagen. Det där med temadagar är inget som jag brukar lägga så stor vikt vid och tycker att det oftast är mest trams med dessa dagar. Min barn håller dock absolut inte med. Klart vi skulle äta våfflor idag (tack morgonshowen på Barnkanalen). Som den supermorsa jag är gjorde jag såklart våfflor till frukost, men inte vilka våfflor som helst, för vanliga våfflor anser jag ha för lite näring i sig. När jag slösurfade medan barnen kollade på TV hittade jag ett våffelrecept från Made by Mary på lite mer matiga våfflor, med ägg. Yes, tänkte jag, det ska vi göra! Tack Mary för grymt bra recept. 🙂

våffla med chiasylt

De smakar lite som Belgiska våfflor. Vi åt dem med chiasylt och äppelmos, rakt upp om ner. Supersmarrigt! Dessa kommer jag absolut göra igen, och inte bara när det är våffeldagen. Prova du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *