fbpx

Nu är det alltså december. Det känns lite underligt. I många andra delar av landet är vintern redan högst närvarande, medan här i Skåne tittade vinterkänslan förbi en sväng redan i början av november och har knappt setts till sedan dess… När jag tänker tillbaka på hösten så har den varit rätt trevlig faktiskt. Det har varit jobb på många plan men arbetet har verkligen gett resultat, förutom möjligtvis vad gäller träningen. På höstlistan som jag skrev i slutet på september stod det att jag ville vara mycket i skogen, jag var sugen på att träna och mysa samt rensa i röran. Det har kanske inte blivit jättemycket av något på den där listan men en sak jag har gjort som jag verkligen gillar och det är att basta. Jag är så nöjd med att vi byggde den där bastun för den ger mig den ultimata avkopplingen. Värmen, eucalyptusdoftoljan, bara-vara-och-andas, ingen-skärm-i-närheten… det är så skönt! Det ska jag definitivt fortsätta med ända fram till våren.

hösten 2016hösten 2016hösten 2016

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *