fbpx

Jag har längtat efter höstens friska luft och faktiskt också efter lite regn och rusk. Fast det har också varit härligt att det blev en lång sensommar med sol och värme, det behöver vi inför den mörka vintern. Jag gillar verkligen varje årstid på sitt sätt, och på hösten är det de vackra färgerna och den murriga doften från skogen som jag gillar bäst. De kommande månaderna ser jag fram emot att ägna mig åt mina 5 höstfavoriter:

1. Skogen
Löpning, promenad och lek bland löven som skiftar färg, och som sagt den murriga jordaga doften… underbart!

2. Träna
Faktum är att jag är som mest träningssugen just på hösten. Jag gillar inte att träna när det är varmt och på sommaren är jag mycket mer aktiv i vardagen så det blir oftast inte så mycket träning, mest motion. Men på hösten, då vill jag köra järnet!

3. Mysa
Efter aktiviteterna i skogen och träningspasset tänker jag kura ihop mig i soffan, med tända ljus och en kopp te och titta på TV. Inget spektakulärt alltså, men väldigt mysigt.

4. Rensa
När regnet smattrar utanför så är det bra tid för att röja bland saker och få ordning på det som ska sparas.
Typiskt bra höstaktivitet.

5. Basta
När hösten kommer är jag så glad att vi bestämde oss för att bygga en bastu i det nya badrummet på nedanvåningen. Vi bor ju i ett 70-talsthus och då måste det ju finnas en bastu, men i ett uppdaterad version á la 2000-talet. Det är så avkopplande att avsluta dagen med en dusch och en stund i en värmande bastu.

Vad gillar du bäst med hösten?

Höstfärger

Höstfärger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *