fbpx

Vi är mitt i midsommarhelgen och vädret är som vanligt ett hett samtalsämne. Hett är nämligen precis vad vädret är, dagtid i alla fall, och det är vi inte så vana vis såhär i midsommartider. På kvällar och nätter åskar och regnar det dock så vattenmätaren i trädgården fylls till bredden. Men midsommar, det är ju inte alls mitt i sommaren nu. Inte för mig. Sommaren har ju precis börjat!

På själva midsommarafton påtade vi först i trädgården medan barnen badade i barnpoolen i trädgården innan vi for iväg till midsommardansen. Jag hade egentligen helst velat åka till stranden men lite traditioner får vi väl ge våra barn. Det var klibbigt värre så när vi dansat klart i gassande sol så tog vi en tur i skogen. Så skönt med skugga!

Midsommarafton 2016

Midsommarafton 2016

Midsommarafton 2016

Midsommarafton 2016

Midsommarafton 2016

Idag, på midsommardagen var det samma värme redan till frukost, trots nattens regnoväder, så det blev stranden. Som jag älskar havet! Det svalkade sådär precis lagom som det bara gör en riktigt varm sommardag. Det enda som inte var fullt lika härligt var att vi glömde kassen med badkläderna. Jo då så att… men som tur var hade jag redan tagit på mig bikinin. Värre var det för maken och barnen, som fick bada nakna. Alltså inte maken, han fick doppa kallingarna. Efter ännu en grillkväll i trädgården och mer poolbad så hade det varit på sin plats med en dusch men det får minsann vänta till imorgon, men först blir det morgonträning.

Om en vecka börjar sommarlovet, eller vad en ska kalla det när maken börjar semestern och storasyster är ledig från förskolan. Jag och lillasyster är ju hemma som vanligt men jag tänker mig at vi ska hitta på betydligt mer roliga saker på sommarlovet. Men först ska vi avrunda midsommarhelgen med mer poolbad och förmodligen ännu en grillkväll.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *