fbpx

I onsdags var det premiär för storasyster på Kalvinknatet. Vi bestämde oss samma dag för att vara med och åkte därför dit i god tid för att efteranmäla oss. Sen var det lååång väntan på att det skulle bli tid för själva loppet, nästan som på julafton i väntan på tomten. Men kl 17 var det äntligen tid för start. Det rådde lite tumult vid starten och sträckan som skulle vara 300 m blev tydligen 500 m men det gjorde ju egentligen inget. Storasyster imponerade stort men att vara fokuserad och dessutom snabb. Jag sprang med henne men när hon kom till sista raksträckan mot mål så satte hon fart och brydde sig inte alls om var jag var… Underbara tjej! Det här ska vi definitivt göra fler gånger.

Kalvinknatet 2016

Kalvinknatet 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *