fbpx

I helgen var det möhippa för min kompis Malin. Alltså det var ett tag sedan det var möhippa och bröllop till höger och vänster, men nu är det våg två som är på G, de som gifter om sig. 🙂 Vi började dagen med yoga på stranden i strålande sommarvärme. Vilken grej! Det är verkligen något visst med att yoga utomhus, och särskilt vid havet. Sen blev det kallbad för de som ville, följt av brunch. Salsa, vin och fika, middag och dans avlöste därefter varandra, men om vinet och dansen vet jag inte mycket för då begav jag mig hemåt. Jag vill bli av med min ihärdiga förkylning och tog det förnuftiga beslutet att köra hem. Middagen däremot var riktigt bra, på Plockepinn i Malmö där vi smaskade smårätter av olika slag. Rekommenderas! Om två veckor är det bröllop och då hoppas jag vara fit och fight för en lång danskväll. 🙂

Möhippegänget

Yoga på stranden

Middag på Plockepinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *