fbpx

Hipp hipp hurra, idag är det min födelsedag! Dagen till ära ska jag ut i skogen och springa de där 7 kilometerna som jag bestämde mig för i början av året. Löpträningen har kanske inte riktigt blivit som planerat, speciellt inte de senaste veckorna så jag kände att jag behöver lite hjälp på traven. Därför satte jag ihop den här pappiga spellistan på Spotify. Med riktig feel good-musik tänker jag mig att jag kommer ha betydligt lättare steg och framförallt kommer jag få massor av energi från musiken.

Om du lyssnar på musik när du joggar, springer, lusfar (eller vad du vill kalla det) så har jag ett toppenbra tips till dig. Använd variationen i musiken för att variera ditt tempo. Oftast är versen lite lugnare och refrängen mer ösig vilket inbär att du också tar det lite lugnare under versen och ökar på tempot på refrängen. Ett väldigt enkelt, smart och roligt sätt att få in intervaller i löpningen. För oss vanliga motionärer spelar det inte superstor roll hur långa intervallerna är, det kommer ändå att ge extra boost till din träning  jämfört med att hålla samma tempo på varje runda.

Vilken är din bästa träningslåt?

Skrylle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *