fbpx

Idag har vi varit på utflykt till ett berg här i närheten för det traditionella bergspasset. Maken sprang 10 km medan jag och barnen gick en runda i den pittoreska lilla byn tillsammans med en av ledarna, Oscar cirkusartisten, som hoppade på kryckor eftersom han brutit en tå. Sen åt vi glass och väntade på att löparna skulle komma i mål. Maken var snabb och kom i mål bland de första. Han rapporterade att det varit en väldigt härlig runda med vacker utsikt.

Bergspasset Springtime Monte Gordo

Oscar Bergspasset Springtime Monte Gordo

Bergspasset Springtime Monte Gordo

Maken efter Bergspasset Springtime Monte Gordo

Bussen var tillbaka i Monte Gordo lagom till lunch så vi gick ner till stammishaket Antonios för ännu en lunch med grillad tonfisk. Mätta och belåtna gick vi ner till stranden för att känna på vattnet och det var bara en tidsfråga innan någon skulle blöta ner sig. Först ramlade storasyster och kort därefter lillasyster och det slutade med att båda två sprang runt i vattenbrynet men rumpan bar. Vid tre var det dags för dans på plankan för min del så maken tog barnen till den varma inomhuspoolen för att värma sig. Jag avslutade med en underbar yinyoga i den varma eftermiddagssolen. Det var magi för både kroppen och sinnet.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *