fbpx

Igår blev det mer soma, fast utomhus på stranden. Det blåste rätt bra men var ändå superhärligt att vara utomhus i solen. Efter en lång lunch på en av strandrestaurangers så blev det även ett pass zumba medan barnen lekte på stranden. Det visade sig senare på dagen att det blivit lite för bra med sol för jag var röd, ordentligt röd, på axlarna, armarna och bröstet. Jag som trodde att jag var smartare än så. Suck!

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Idag tog vi en lugn förmiddag och promenerade till en lekplats. Jag har hållit mig i skuggan alternativt haft en heltäckande vindjacka på mig för att inte öka på solsvedan. Innan lunch körde jag ett pass kettlebells som praktiskt nog var i träningslokalen inomhus. Det kändes bra att köra lite mer hard core styrka. Eftermiddagspasset blev dans på plankan på stranden och jag fick vara kreativ för att skyla de mest utsatta områdena från solen. Alltså solkräm hade varit bra. Jo tack, jag vet det! Men efter en dag nästan helt utan sol, och många lager aloe vera känns det lite bättre, tyvärr med betoning på lite. Imorgon blir det utflykt en bit upp i bergen för löpning och fika, maken ska springa och jag hänga med barnen och fika.

Monte Gordo, Portugal

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *