fbpx

Vi har det jättebra här i Monte Gordo på Portugals sydkust. Det har varit lite kyligt sedan vi kom men det ser ut att bli bättre lite senare i veckan. I förmiddags strålade solen så vi hade en härlig förmiddag på stranden där vi grävde och byggde sandslott. Vid lunchtid var det dags för pass och jag valde att göra massa mer eller mindre konstiga rörelser i sanden tillsammans med Oscar, cirkusartisten. Vi kravlade, ful-hjulade och stod lite på händer. Det var verkligen roligt, ett pass helt i min smak! Sen satte vi oss på en av restaurangerna nere vid stranden för att äta lunch. Stora grillade räkor. Mums!

Vi tog sedan en siesta och framåt eftermiddagen hade det dragit in mer moln och vinden hade ökat så jag och barnen gick till inomhuspoolen och badade medan maken tränade crossfit på den något blåsiga stranden. Poolen är härligt varm att bada i så det går verkligen ingen nöd på oss trots att vädret har lite att önska.

Nu har barnen somnat och jag sitter i hotellets foajé och försöker få iväg detta inlägg på ett segt och hårt belastat nätverk. Sydeuropa har lite att jobba på vad gäller självklarheter (?!) som internet på hotell. De är fortfarande kvar i rutiner från när kostade extra att koppla upp sig på internet. Förresten hade det inte heller skadat om de blev lite snabbare på att servera mat för även om de där räkorna till lunch var jättegoda så tog det en hel evighet innan vi fick in maten, och det berodde inte på att det var många före oss som skulle ha mat.

Imorgon väntas lite regn så då blir det förmodligen en del inomhusaktiviteter. Men det återstår att se imorgon. Väderprognoser är ju inte alltid att lita på…

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *