fbpx

Alltså ibland händer de mest oväntade saker. Igår förmiddag fick jag ett samtal från Springtime travels om att jag vunnit en träningsresa till Portugal som jag tävlat om på Mys blogg. Jag var med och tävlade genom att skriva en kommentar med en motivering varför jag skulle få åka och sen har jag inte tänkt mer på det. Jag har dessutom varit relativt lite online under påskhelgen så när samtalet kom var min första tanke, tävling? Vilken tävling? Jag kan inte åka på någon resa nu? Hur tänkte jag? Panik! Ångest. Men, efter lite eftertanke, diskussion med maken och samtal med Springtime så tog vi beslutet att hela familjen åker tillsammans! Nu först börjar jag landa i att vi drar till Portugal på lördag, alltså nu på lördag, om 3 dagar. Jisses vilken pärs men såklart också superkul!

Det kommer bli mer fokus på familjetid än träningstid för det är vad vi behöver just nu. Men lite träning blir det såklart också. 🙂 Just idag är det extra grått och trist ute och nu börjar det kittla lite i magen när jag tanker på sol, värme och en lååång sandstrand. Jag lovar att ta massa härliga bilder och sprida lite solsken här till er också. Nu är det dags för lunch och sen lite mer jobb innan jag åker hem och börjar se över statusen på sommarträningskläder och bikini.

Vårblommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *