fbpx

I lördags hängde vi med några kompisar till Krankesjön där vi åt lunch, tittade på sjöfåglar och gick på skogstur. Alltså mat smakar ju helt annorlunda när den äts ute i det fria. Även en relativt mediåker linssoppa blir hur god som helst när den äts ur en mattermos i skogen. Solen sken och det var nästa helt vindstilla, dessa vårdagar, de är så himla härliga.

Mor och dotter

Krankesjön

Våra kompisar hade med sig stormköket och gräddade tunnbröd. Alltså ni kan tro att jag var sugen på att bryta mot den glutenfria regeln. Tänk er nygräddade tunnbröd med smör som smälter. Mmmm. Men jag tyckte ändå inte att det var värt det så jag glufsade i mig mina frökex istället och de är inte fy skam de heller.

Tunnbröd

Mor med döttrar

Fågelhus Krankesjön

2 svar

  1. Krankesjön, där har jag aldrig varit. Men det ser väldigt fint ut.
    Själv ska jag hänga i Genarps idrottsall på fredag fm. Sen tänker vi vidga nya naturvyer i dess närhet.
    Har du nåt som du kan rekommendera varmt?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *