fbpx

På frågan om vad som är gott så svarade jag citron och idag kunde jag läsa om hur många hälsofördelar citroner har. Så bra! 🙂 Men jag har inte alltid gillat citron, varken i mat eller kakor. Men så bjöd en vän på en rätt med tydlig citronsmak och jag var omvänd. Därefter har jag ofta citron i maten, både citronzest och citronsaft. Det kan lyfta vilken rätt som helst.

I fredags ville storasyster gärna baka så vi gjorde en citron- och vallmokaka efter kvällsmaten. Det var inte direkt någon optimal tid för bak med kakan blev i alla fall jättegod. Här hittar du receptet.

Citron- och vallmokaka

Jag är sugen på att testa fler recept med citron, något av dessa till exempel:

Svamprisotto med citron och salladslök

Rostad blomkål med citron och mandel

Raw-foodbollar med kokos, cashew och citron

Citroner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *