fbpx

I söndags var det lite vårkänsla i luften här i Skåne. Vi hade en oplanerad dag så efter frukost bestämde vi oss för en utedag med korvgrillning till lunch, Vi bjöd med några vänner, packade matsäck samt ved och promenerade till grillplatsen som ligger en bit bort från vårt hus. Det blev en heldag utomhus och när vi kom hem framåt kvällen kände jag mig härligt rosig om kinderna. Jag tycket det är så skönt att vara utomhus och att bara ta dagen som den kommer ibland. Det är nämligen inte allt för många dagar i mitt liv som det är möjligt att vara så spontan.

Lunchgrillning

Vi lämnade ju ett snötäckt Åre som är precis i uppstart av vintersäsongen och kom hem till Skåne där våren är på gång. Det kan vara tvära kast även om en befinner sig i samma land.  Sedan dess har det blåst och regnat på tvären så det dröjer nog ett tag innan våren gör entré på riktigt, fast vårblommorna verkar redan göra sig redo att titta fram så det är nog inte långt kvar innan en kan sitta i solen mot en husvägg i lä och dricka en kopp kaffe.

2 svar

  1. Ja visst känner man att det börjar bli vår i luften! Jag älskar att ljuset är tillbaka. Vilken härlig vecka ni verkar haft. Först vacker vinter och sen härlig korvgrillning i vårvädret! Allt gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *