fbpx

Jag tycker inte om att resa. Alltså jag gillar att besöka och utforska nya platser men jag gillar inte själva resan dit. Det där med att ”det är resan som är målet” är alltså inte alls min melodi. Jag blir ofta dålig i magen trots att jag alltid har egen mat med mig. När jag kommer hem från en resa är jag ofta rätt matt, lite lätt illamående och definitivt inte sugen på mat, oavsett  vad jag har ätit under resans gång, vilket oftast inte är särskilt mycket. Det enda som hjälper då är att träna.

Idag när vi kom hem efter 6 timmars resa med flygtaxi, flyg, flyg och bil var inget undantag. Jag ville inte ha kaffe, tvingade i mig ett lätt mellanmål för att se om magen skulle lugna sig av det. Det gjorde den inte. Så när jag hade varit hemma och myst med lillasyster ett tag begav jag mig ut på en joggingtur i skogen i kvällsskymningen. Det gjorde som vanligt underverk! Magen blev lugn och energin är på topp. Har du någon gång känt dig seg efter en resa? Gör något aktivt och se om det blir bättre. En promenad kanske räcker? För mig är syftet med dessa motionspass att må bra, och inte alls att bli snabbare eller starkare, även om motionen kan bidra till det senare.

Nu har jag duschat och bastat och tänker sätta mig i soffan med en kopp te. Det blir en bra avslutning på denna semestern.

Utsikt från flygplan

2 svar

  1. Åh jobbigt sånt där! När jag är stressad eller orolig av mig springer jag också gärna av mig. Så himla skönt!
    Men bortsett från själva resandet, så verkar ni haft en superfin semester! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *