fbpx

Vi har tagit os fram till Åre och gjort oss hemmastadda i Lilla Årebo. Vi visste att det skulle ligga en bit uppför berget från byn men kanske inte att det skulle vara så brant att ta sig dit. Eftersom det var rätt sent och vi hade mycket packning med skidor och allt så fick det bli taxi sista biten. Nu vet vi att vi även kan ta Bergbanan upp till mittenstationen.

Vi  är laddade inför morgondagens skidåkning. Först ska vi hämta storasysters skidutrustning och sen tar vi skidbussen till Rödkullen. Det ska bli spännande att se hur det går för henne på skidorna. Själv säger hon att det kommer gå bra, hennes pappa är ju skidlärare, eller ja, var för 20 år sedan i alla fall. God tur!

Lilla Årebo 2

Lilla Årebo 2

Åre Bergbana

Åre Bergbana

Åre Bergbana

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *