fbpx

Nästa helg ska jag på årets första träningsevent, Go event på Malmömässan. Mitt fokus kommer vara på lugna rummet och yoga-klasserna men jag planerar även att vara med på några av de mer fartfyllda passen och lyssna på ett par föreläsningar. Jag ser speciellt fram emot Veronicas yogaklass på söndag förmiddag. Efter den lämnar jag dock Malmö och tar mig  mot Åre tillsammans mot familjen. Det kommer krävas både planering och förberedelser för att få ihop det men det är det värt.

Har någon förresten hört radioreklamen för Go! som jag spelat in? Den sänds på Guldkanalen 102.6. Om du inte hört den ännu så kan du lyssna på den nedan. Alltså varför är det så obekvämt att höra sin egen röst? Jag vann deras ”rösttävling” och det är därför jag spelat in denna reklam-lingel. För det fick jag två fribiljetter, men jag behöver bara den ena. Därför undrar jag nu; vem vill ha den andra? Jag tävlar ut en biljett till er bloggläsare och skulle vilja att ni ger mig tips på hur bloggen kan bli bättre. Det kan gälla vad som helst, läsbarhet, innehåll, design etc. Ge ditt tips senast på onsdag den 28/1. Biljetten får du av mig på plats på mässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *