fbpx

Jag satte ju en träningsplan med det nya året och den funkar bra, även om jag kastat om passen mellan de olika dagarna under första veckan. Jag har även blivit ännu mer sugen på att använda lite mer vikt så jag har dammat av mina kettlebells. Nu jäklar ska jag bygga upp den här kroppen och bli starkare. En av anledningarna till denna inspiration är att jag har lyssnat på många träningspoddar den senaste tiden, oftast i samband med att jag tränar, eller kör bil. När jag springer så blir det så mycket lättare om jag har något att koncentrera mig på. Det är därför jag gillar att springa terräng, då måste jag hela tiden se vart jag sätter fötterna och villar liksom bort den mentala känslan av trötthet. I bilen är det ett bra tidsfördriv eftersom jag tycker att det är rätt trist att lyssna på radion. Podcast, det är grejer det! De finns i massor av olika kategorier och format. Personligen gillar jag inte när en pod blir för babblig eller saknar röd tråd, men jag gillar inte heller när den blir för seriös och uppstyre. Den pod jag själv jobbar med kommer vara något mitt emellan, lite lagom helt enkelt. Tills den är klar så kan jag tipsa om de träningspoddar som jag gillar bäst för tillfället:

Bubbel och mjölksyra
Mycket snack och en hel del nörderi om träning och mat, men med ord som ”vanliga” människor förstår. Inspirerande och utbildande.

Träningsglädje TALKS
Sara inspirerar som vanligt att göra träningen enkel. Jag gillar speciellt vinterspecial-avsnitten 71 till 77 med massa tips på allt från hemmaträning, träningspepp och hälsohacks.

Träningspodden
Lofsan och Jessica pratar om träning i största allmänhet och vill peppa fler att komma igång att träna eller kanske ta träningen till nästa nivå.

Vilka poddar om träning lyssnar du på?

Löparskor

Vardagliga hälsningar, Nellie

7 svar

  1. Grattis till din nya fina blogg Nellie!
    Jag ser fram emot att läsa om vad vardagshälsa handlar om för dig.
    Kramar från Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *