fbpx

Nu börjar det dra ihop sig mot jul på riktigt. Här hemma märks det inte speciellt mer än att vi röjer så mycket vi bara kan i källaren så vi ska ha plats för våra gäster. Jo förresten, i helgen testade jag faktiskt ett av recepten på grönkålssallad som jag tänkte bidra med på julbordet. Rostade hasselnötter, parmesan och en citrondressing, kan det bli bättre?!?  Jag tror faktiskt inte det. Det är dock inte en så värst julig sallad så jag ska nog prova det andra recepted med julsmaker också innan jag bestämmer mig för vilken variant det blir på julbordet i år.

2013 gjorde jag denna varianten med apelsin och fikon men förra året var jag höggravid (lillasyster föddes på juldagen) så jag antar att jag inte funderade så mycket på grönkålssallad då…

Vilket är ditt bästa grönkålssrecept?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *