fbpx

Det här trodde jag aldrig skulle hända. Vi har köpt en plastgran. Jag vet att det inte är så bra miljömässigt och det slår ju inte en riktig doftande gran på långa vägar, men med en snart ett åring som röjer vilt omkring sig så var det en gran i plast eller ingen alls. Storasystern till den vilda bebisen ville hemskt gärna ha en julgran så då fick det bli en plastgran. Nu när den är klädd så tycker jag faktiskt om den och kan absolut tänka mig att ha den i många år till. Den sticks inte, den barrar inte och en kan böja till grenarna så de passar ljusslingan och julgranspyntet perfekt.

Julgranspyntet går i guld och koppar. Jag fyndade mindre dekorationer i glas på HM Home efter förra julen och när vi var i Köpenhamn senast så hittade vi fina guldgula små kulor med skimrande snäckskalsyta som jag föll för pladask. Jag älskar verkligen lite udda affärer som har ett speciellt sortiment som en inte hittar någon annan stans, till skillnad från HM då. Balans vet ni. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *