fbpx

Ikväll hade jag tänkt göra någon form av fysisk aktivitet men det blev inte så. Jag kände mig egentligen sugen på att ta mig ut men jag hade också en del saker att fixa med hemma som att måla klart vånginssängen som systrarna Rolf ska få. Så jag stannade hemma och målade istället så att det snart äntligen är dags att skruva ihop den och flytta in den på deras sovrum. När det var klart så blev det kvällsfika och en stund i soffan med datorn i knäet. Jag har blivit testperson till en ny webbtjänst som är galet bra. Jag kommer berätta mer om det lite längre fram. Nu ska jag se till att komma i säng, det är redan (även idag) lite senare än jag hade velat. Det är verkligen svårt det där med sömn. Ibland önskar jag att jag var lite tröttare för då hade jag kanske varit mer benägen att ta det på större allvar. Idag får jag alltså nöja mig med att titta på en bild av en härlig skogsstig och ladda inför morgondagens träning istället.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *