fbpx

Nu är december här, årets sista månad. Den brukar gå i en rasande fart så jag ska se till att ta det lugnt och njuta lite också. Ingen julstress varken för julklappar, julbak eller något annat julrelaterat. I vår familj har vi avskaffat julklappar och har bara ett julklappsspel. Det gillar jag mycket! Ok, barnen får några klappar var även om vissa av dem är sådant vi redan har hemma som vi slår in. De fyller ju båda år tätt inpå jul (minst sagt för lillasyster) så det blir tillräckligt med presenter ändå.

Under december vill jag göra en massa härliga saker som gör mig glad:

Tända mycket ljus, allt blir liksom mysigare då
Piffa till här hemma (mer färg!)
Julpynta
Fortsätta rensa och röja (pysselrummet here I come)
Baka lussebullar med min mamma (en tradition jag inte vill vara utan)
Prova något recept på julfröknäcke
Boka resa till Åre (hurra!)
Motionera, träna, eller vad en ska kalla det, lita varje dag
Fundera på vad jag vill att 2016 ska innehålla

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *