fbpx

Något av de bästa jag vet är att ta mig ut på en promenad efter lunchen. Helst när det är vackert väder, som tidigare i veckan när solen gnistrade i snön och det var helt vindstilla. Jag känner mig lycklig i själen efter en sådan promenad. Det är inte fullt lika härligt när det blåser småspik från sidan men det är ändå lika välgörande. Att promenera ger mig tillfälle till reflektion och jag kan samla mina tankar. Dagsljuset och rörelsen av kroppen gör mig pigg och redo för resten av arbetsdagen.

Jag gillar även att ta en promenad efter att barnen har somnat, speciellt om jag själv råkat slumra till och känner mig seg som kola. Då blir det oftast en promenad med sällskap av en pod i öronen, en vän på telefon, eller grannen som ska rasta hunden. Ibland blir jag sugen på att jogga när jag väl är ute och promenerar så jag brukar se till att ta på mig träningskläder så jag är redo om jogging-andan faller på. Vid andra tillfällen fungerar promenaden som uppvärmning för ett kort styrkepass här hemma och då är det också bra att ha träningskläderna på redan från början.

Hur får du in promenader i din vardag?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *