fbpx

Nu när vi har fått bastun färdig så har jag börjat använda ansiktsmask lite flitigare igen och jag har äntligen testat en ny typ av mask som är ett lerpulver som en blandar till själv med lite vatten. Först tyckte jag att det var lite kladdigt (och jag har ju redan kladd nog i mitt liv med en bebis) men sen kom jag över det och tyckte till och med att det var lite mysigt att mixa ihop ansiktsmasken. Den känns nästan hemmagjord på något vis.

Masken jag pratar om heter Rassullera och finns att köpa på Body Bazar. Det märks verkligen att den är djuprengörande och den passar perfekt därför till min hud med stora porer som lätt får utslag. Värmen i bastun gör säkert också sitt till och just en lermask passar utmärka att ha i bastun eftersom den helst inte ska torka.

Efter bastun och ansiktsmasken sprayar jag med rosenvatten och masserar in en ansiksolja. Även inoljningsmomentet är superbra att göra i bastun eftersom huden är varm och mer mottaglig för den närande oljan. Alltså hemma-SPA det är inte alls dumt det. Bara att ta på sig pyjamas när en är klar och krypa ner i sängen ren, insmord och avslappnad.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *