fbpx

Den yogalärare som inspirerat mig massor och som hjälpt mig att utvecklas både i min egen yogapraktik och när jag leder egna yogaklasser är Johanna Andersson. Jag har gått på många av hennes konventklasser och jag gick utbildningen till yoga-PT för henne. Nu kan även du yoga med Johanna, via video på Yogobe.com.

Just nu finns det nya videos som utmanar både din rörlighet och styrka. Det finns 5 Global yoga power intensive-pass, alla på 30 min. Var med och yoga 5 dagar i veckan under september och bli både starkare och rörligare. En perfekt kombination om du frågar mig som både vill yoga och styrketräna. Just nu har du gratis tillgång till Yogobe.com hela september när du använder koden JOHANNA.

Det känns bra att jag smög igång yogapraktiken förra veckan för då blir det nog lite lättare att ta mig an dessa mer intensiva pass. Nu undrar jag, vem är med mig på Power intensive yoga? Alla ni som tränar annat men säger att ni vill få in mer yoga, detta är er chans!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Absolut! Johanna är så grym! Det var henne jag började med på riktigt, på Yogobe. Tycker hon har en sån skön inställning till yogan och livet. Ska testa om koden funkar, har kört Yogobe länge, länge men haft en liten paus och provat annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *