fbpx

Jag är normalt sett inte mycket för utmaningar men denna har ett så bra syfte så jag bestämde mig på att haka på. Den går ut på att använda endast 4 plagg under en veckan (undantaget underkläder, träningskläder, ytterkläder mm).

Behöver du som jag ta et stadigt grepp om dig garderob så är detta utmaningen för dig! För egen del är det hög tid att se över vad som gömmer sig i garderoben, efter det senaste året med en kropp i förändring (barnafödande och amning). Nu när jag äntligen kan återgå till att klä mig bara för min egen skull. Men vad har jag som passar? Och vilken stil vill jag ha? Jag har alltid haft svårt att identifiera min klädstil, jag klär mig gärna efter humör, och det varierar ju ungefär i linje med en bergochdalbana, så ni kan ju tänka er hur min garderob ser ut. Jag tänker mig att jag vill ha en stormigt chic look, hur en sån nu ser ut?!? Men jag är samtidigt oerhört praktisk och bekväm när det gäller kläder så jag vill inte ha något som sitter för tight eller tvunget måste strykas. Och så är det en fördel om plaggen tål en och annan bebiskräk.

Ok, det är dags att tänka hållbart även när det gäller garderoben. Vilka basplagg behöver jag? Vilka outfits kan jag kombinera med de plagg jag redan har? Vad händer om jag byter ett skärp, en scarfs eller sätter till något smycke?

Du kan läsa mer om utmaningen och registrera ditt deltagande här. Vem är med mig?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Är ingen utmaningsmänniska men i tankarna är jag med dig 🙂 Precis som du är jag inte riktigt med i kroppen och kläderna än och jag har nog tänkt ändra mig lite till innan jag börjar köpa kläder igen. Vet heller inte vaf jag ska börja och allt i garderoben är minst 5 år gammalt, udda och omodernt och rätt slitet och ofräscht. Suck! Men jag tänker mig en sportig, fräsch look som passar på jobbet ändå (hur nu det ser ut)! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *