fbpx

Äntligen har jag gjort lemonad! Det blev inte riktigt så gott som jag hade hoppats, den har en något besk ton som jag inte gillar. Någon som vet varför det blir så? Jag följde detta receptet.

När jag hällde upp lemonaden funderade jag på vad jag kunde göra med citronerna, jag gillar ju som bekant inte att slänga mat. Det blev två varianter av citronmarmelad. Först mixade jag ungefär hälften av citronskivorna (jag tog bort skalet på ungefär hälften av dem) med en klick honung. Det bler en rätt bitig och syrlig marmelad. Den andra varianten gjorde jag på resten av citronerna, men denna gång tog jag bort allt skal, och så mixade jag det med honung och nötsmör (jag använde aprikoskärnesmör). Det blev en riktigt bra kombination! Jag tänker mig att det hade varit supergott till nybakade scones.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *