fbpx

Ni vet när man får en sådan där bra idé som man bara måste dra igång, fast det finns en massa andra saker som egentligen är högre prioriterade. Anyone? Så gör jag allt som oftast. Jag vill likson köra på när jag har flow och inspirationen flödar. Tyvärr betyder det att andra saker blir lite stressiga, eftersom de läggs åt sidan till förmån för annat (som är roligare för stunden). Ja självinsikten är det i alla fall inget fel på. 🙂

Precis detta hände idag när jag var ute i trädgården och började klura på hur vi ska få bygga stommen till vårt utekök. Vi har fortfarande ett par lastpallar kvar efter förra sommarens projekt med en utesoffa, eller rättare sagt två stycken. Nu är tanken att några pallar ska agera dela av stommen till uteköke, och några kommer bli någon form av lekkoja. Det var alltså lekkojan som jag svävade iväg med…. När jag hade min idé klar i mitt huvud så letade jag tips och inspiration på Pinterest (livsfarligt att göra det om man inte vill slå ihjäl flera timmar i ett nafs). Jag hittade bland annat detta och detta som jag fastnade för. Det blir nog en kombination av de båda, men det återstår att se. Målet är att bara återanvända sådant material vi redan har liggare här hemma. Jag har till exempel skruvat isär två solstolar i bambu som vi hade tänkt slänga, som kommer bli toppen som takstomme, hoppas jag. I morgon hoppas jag att vi kan snickra ihop det hela. Min tanke är att det tar max ett par timmar, så det tar nog ungefär hela dagen skulle jag tro (återigen, självinsikt). Om det inte blir en total flopp så lovar jag att visa hur det blev här.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Kul projekt! Jag är precis likadan 🙂 men tänker att ibland måste man prioritera det roliga också! Hoppas du lägger ut bild sen när du är klar. Tack förresten för tipset om olivoljan i yoghurten i förra inlägget, där har vi anledningen till att jag aldrig gillat ren yoghurtsås, måste prova ikväll! Kram

  2. Wow! Vilken energi du har haft idag! Själv har jag mest surat över vädret och som bekant som försvinner all min energi när solen försvinner så jag har mest lufsat omkring inne. Har visserligen tvättat och plockat undan, men också spenderat en massa tid framför datorn, tidningar och bok……suck. Jädrans väder! 🙂
    Kram!

  3. Wow! Vilken energi du har haft idag! Själv har jag mest surat över vädret och som bekant som försvinner all min energi när solen försvinner så jag har mest lufsat omkring inne. Har visserligen tvättat och plockat undan, men också spenderat en massa tid framför datorn, tidningar och bok……suck. Jädrans väder! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *