fbpx

Som nybakat aerobicinstruktör så begav jag mig tillsammans med mina instruktörskompisar till Nike Women convention (som senare blev Nike Blast och nu NTC tour). Vilken upplevelse! Vi gick all in på alla pass och var höga på träningsmagi hela helgen. Alltså som vi röjde!

På den tiden var det step-up som var favoritgrenen och där hittade jag snabbt min favorit, Maria Olofsson. Jag tror det var hennes utstrålning och välkomnande sätt jag gillade mest. Det är nämligen (tyvärr) inte alltid som de stora instruktörerna pratar med oss vanliga människor.

Ett par år och antal konvent senare så hittade jag ännu en favorit, Johanna Andersson. Det var på ett styrkepass där hon hade råkat ta på sig trosor (boxervariant) istället för korta tights som jag verkligen förstod hur cool hon är. När jag senare gick på yoga med henne så blev jag totalt hänförd. Snacka om att ha förmågan att förmedla en hejdundrande träningsupplevelse! Jag är väldigt sugen på att lära mer av henne och hennes Global yoga-sisters.

Jag finns även ett gäng andra inspiratörer som jag inte tränat så mycket för men som jag tycker har en härlig attityd och som sprider positiva vibbar i träningsvärlden. Jessica, Sara och Erika är några av dem.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *