fbpx

Vilken min favoritmusik är? Oj, vad svårt att svara på. Jag lyssnar väldigt mycket på musik efter humör, eller situation, och det mesta är sådant som en hör på radion. Bastakten i låten är viktig, jag känner ganska snabbt i kroppen om jag gillar låten eller ej.

När det gäller träningsmusik så är det oftast dance som får mig att gå igång, ja ni vet sån där untz untz untz-musik. Men det får inte bli för entonigt och det måste finnas något som liknar en refräng. Tänk Avicii, Swedish House Mafia, David Guetta, Kygo, Alesso. Vid andra tillfällen känner jag för mer pop-iga melodier som det ändå finns lite power i, typ Medina, Rasmus Seebach, U2, Coldplay, Erik Saade, Darin mm. Men det tar inte slut här. Jag har även en viss förkärlek för ”mjukrock” som jag kallar det, med  favoriterna Takida, Live och Nickelback, och mer ”soft-pop” som Ed Sheeran, Ben Harper, Jack Johnsson, Jazon Mraz och Joshua Radin. Sist men inte minst gillar jag också ”street-pop” som Jason Derulo, Chris Brown, Rihanna och Timbaland.

Ja, som ni märker så är jag något av en allätare när det kommer till musik. Min favoritlåt just nu är

”Are you with me” med Lost Frequencies

Har du inte hört den så leta upp den på iTunes eller Spotify. Jag kör den på repeat i bilen. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *