fbpx

I kväll har jag varit ute och joggat med min granne som just nu är min bästa (och enda) träningskompis. Vi joggade i sakta mak, pratade lite och lyssnade på fågelkvitteret. Det var en riktigt härlig feel good-jogg. För min del varvar jag gärna träning på egen hand med träning tillsammans med andra.

Förr om åren har jag haft en del riktiga tränings-buddies som jag tränat väldigt mycket tillsammans med, men den bästa träningskompisen är nog ändå min make. Jo, det stämmer, vi tränar faktiskt superbra tillsammans! Faktum är att vår första date var i just löparspåret. 5 svettiga kilometer i Skrylle, mitt i högsommarvärmen (jag som inte alls gillar att springa i sol och värme). Vi peppar och hjälper varandra, istället för att tävla med varandra, och det tror jag är en viktig faktor för att undvika att bli ovänner under träningspasset.

Av förklarlig skäl (två underbara barn) så har vi inte tränat så mycket tillsammans de senaste åren men jag hoppas det blir mer av det längre fram, och självklart även tillsammans med våra härliga döttrar. Just nu drömmer jag om ultralopp skog och mark…vi får väl se när det kan bli verklighet.

Bröllopsdagsjogg i Torup/Bokskogen utanför Malmö den 1/7 2013

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *