fbpx

Kommer ni ihåg jazzbyxorna som alla hade på 90-talet? Det gör jag, jag älskade de där utsvängda byxorna för de gjorde att mina ben såg smalare ut. Det var på den tiden som jag fortfarande tyckte att mina ben var gigantiska, även om de så klart inte var det.

Efter jazzbyxorna tog dansbyxorna över. Ni vet de där pösiga byxorna med fickor på sidan. Faktum är att jag fortfarande har kvar ett par sådana byxor. Inte för att jag använder dem längre men jag tyckte att det kunde vara kul att spara en uppsättning kläder från min prime time i aerobicssalen. Jag bodde i princip i dessa byxor under ett par års tid, ja när jag var på gymmet alltså, vilket var rätt ofta. Jag älskade att dansa loss och att steppa (step-up alltså) på Gerdahallen. Det var en riktigt kul tid! Så här såg jag ut, ja minus typ 20 år då. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Haha, alltså det är så kul när man tittar tillbaka, även på träningskläder. Jag har kvar alla mina gamla, bland annat ett par vida "jazzbyxor" som går flera centimeter över naveln, skulle jag aldrig sätta på mig idag. Och de gamla vida byxorna (som de du visar på bilden) som jag instruerade step up i, kom väl till pass på min hiphopkurs nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *