fbpx

Att träna är en del av mitt liv. Det är inget jag gör för att jag måste eller för att jag har ett specifikt mål. Jag tränar för att jag vill. När jag tränar mår jag bra, på alla plan, både fysiskt och mentalt. Jag älskar känslan av att använda kroppen, då känner jag mig fri.

Jag hoppas innerligt att jag har samma syn på träning när jag är 65. Jag kommer kanske inte träna på samma sätt som jag gör nu men jag är övertygad om att jag kommer vara fortsatt fysiskt aktiv. Yogan kommer förmodligen ha ännu större plats i mitt liv och jag kommer säkert vara en av gamlingarna som hänger på det lokala gymet. Och så tror jag att jag kommer promenera och cykla till vardags för att hålla igång kroppen.

Den som lever får se.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *