fbpx

Imorgon börja officiellt sommaren även om vädret inte riktigt har fattat det. Jag längtar verkligen efter solen och varmare väder! Idag passade jag på att basta när vi var och badade och avslutade med att smörja in mig med ljuvlig kroppsolja (i bastun). Värmen i kroppen satt i flera timmar efter att vi lämnat badhuset. Väldigt skönt! Vi får hålla ut lite till, snart kommer väl sommaren?!?

Under juni kommer jag ha förutbestämda rubriker som Sofia har satt ihop. Det känns både utmanande och roligt för en som mig som vanligtvis skriver det som faller mig in för stunden. Juni, here we go!

Jag ser fram emot nummer att skriva om nummer 12 och 18. Vilken rubrik är du mest nyfiken på?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *