fbpx

Det är något visst med djur. De är så annorlunda oss människor på många sätt, samtidigt som de står oss mycket nära. Jag älskar djur. Ja, i alla fall sådana som är människovänliga, som hästar, hundar, kaniner mm. Det är något visst med att vara nära djur. När jag var liten hade vi hund och jag tänker ofta att det hade varit så mysigt att ha en hund här hemma, samtidigt som jag känner att vi inte riktigt har tid med ännu en familjemedlen just nu. För det är just så jag ser på husdjur, som en del i familjen. Jag har även en förkärlek till hästar även om jag bara ridit ett fåtal gånger. De är så vackra och ståtliga djur, och de kan verkligen samspela med människor på ett fantastiskt sätt. Det är just samspelet mellan människor och djur som jag tycker är så fascinerande.

Igår var jag och barnen på en 4H-gård efter förskolan. Där finns det bland annat höns, kaniner, grisar hästar och tydligen nu även en kalv. Tanken var att storasyster skulle rida på en ponny som heter Maia som hon blivit förtjust i, men jag hade tagit fel på dag så det var tyvärr ingen ponnyridning. Som tur var gick det lika bra att leka med kaninerna och de andra djuren på gården. Vi får göra ett nytt försök med ponnyridningen en annan dag helt enkelt.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Men visst är det väl gosigt med djur! Vi har ju vår lille Pepsi, fast jag hade gärna haft fler. Nu när vi var ute på Österlen under Kristi himmelfärdshelgen så bodde vi på en liten gård. De hade inga djur, men väl en stallbyggnad som drog igång drömmar och fantasier för mig och tjejerna. Vi hade gärna bott på en liten gård med djur….. 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *