fbpx

De första 90 dagarna med min Daily greateness journal är förbi och målsättningen för 90 nya är påbörjad. Men jag ska ovilligt erkänna att jag varit slarvig med att skriva i boken på sistone. Det hela kulminerade då jag blev sjuk och sedan dess har det varit lite si och så med det hela. Men så började ett nytt avsnitt med 90 nya dagar och då tog det fart igen! 🙂 Smart planerat av skaparna av boken (för jag antar att jag inte är ensam om detta beteende). Hur går det för dig Pernille?

De kommande 90 dagarna är det störst fokus på trädgården men även på yoga. Dessa två saker är dessutom en väldigt bra kombination. Detta är vad jag siktar på:

Bygga ett utekök
Gräva ur gräsmattan för mer odlingsplats
Snickra ett vindskydd till altanen
Snickra klätterställning till tomaterna
Göra miniväxthus av  fönster till pallkragarna

Yoga varje dag med fokus på yinyoga
Hur ser dina planer ut för de kommande 90 dagarna?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *