fbpx

Denna dagen låg helt oplanerad för mina fötter, förutom ett träningspass på förmiddagen tillsammans med andra föräldralediga här i byn. Men det dök bara upp en annan person på träningen så vi improviserade lite men sen kom regnet, en rejäl skur så vi skulade och bestämde oss för att möta upp en tredje person för promenad istället. Men då skulle barn ammas så det blev ingen promenad heller. Istället fick jag sällskap hem av en nyvunnen bekant (eller egentligen inte för vi kände till varandra redan på gymnasiet). Vi har en idé som vi pratade vidare om. Mycket spännande! Hon heter Marie gör bland annat roliga illustrationer och bloggar om föräldraskap här.

När jag hämtade storasyster på förskolan luktade det nybakat bröd och jag blev sjukt sugen på att baka jag också. Eftersom det var kallt, blåste och regnade i omgångar så var det en förträfflig eftermiddagsaktivitet. Vi bakade scones med keso. Storasyster var tyvärr inte överförtjust när de väl var klara men jag tyckte att det var desto godare.

När maken kommit hem och vi hade ätit kvällsmat kände jag fortfarande att jag blivit snuvad på min träning idag så jag gav lillasyster mat och nattade henne och så snörade jag på min mina favoriter, inov Trailroc som är det absolut bästa löparskon jag sprungit i. De är perfekta på ojämna och leriga stigar. Regnet kom och gick men lyckan bestod. Ja, så romantiskt var det. Jag älskar att springa när det regnar. Då känner jag mig levande! Sen blev det några #yogaspring-positioner. Ni som följer mig på Instagram förstår vad jag pratar om. Ni andra kan kolla här.

Nu har jag duschat och kollat på TV, och jag ångrar lite att jag lade de scones som blev över i frysen. Det hade ju varit gott med en nattamacka. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *