fbpx

Den kalla och regniga helgen som varit har jag spenderat i Blekinge med min familj. Förutom att umgås och fira min födelsedag i efterskott så tittade vi på bilder från förra sommarens segelsemester och jag fick akut sommarlängtan. Jag insåg också att det fanns många fina bilder som jag inte tittat på mer än som hastigast då jag laddade över dem från kameran till datorn. Så här såg det ut:

Eftersom min pappa just sålt sin segelbåt så är det lite osäkert om det blir något båtliv denna sommaren. Det känns lite konstigt. Det jag ju alltid varit så självklart att vi ska ut på sjön på semestern. Båtsemestern förra sommaren var lite speciell eftersom vi inte var i Blekinge skärgård där vi brukar hålla till men det var verkligen kul att upptäcka nya delar av vår underbart vackra skärgård. 
Vad längtar du efter när du tänker på sommaren?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *