fbpx

Igår kände jag mig äntligen pigg och kry nog att ge mig ut på en joggingtur. Jag var så otroligt sugen på att komma ut i skogen och gav mig planlöst iväg på en tur när solen redan stod lågt på himlen. Tanken var att jag skulle varva jogg och gång för att inte ta i för mycket så jag hare ställt klockan på 1 min intervall, men det visade sig att springa och fotografera fungerade mycket bättre, så efter ett tag stängde jag av klockans intervallalarm. Jag joggade, stannade och fotograferade, och joggade en bit igen. Och så höll jag på större delen av rundan. Mot slutet blev det dock färre stopp eftersom det började skymma och jag kände att det var läge på att ta mig hem innan det blev allt för mörkt.  Här kommer min runda i bilder:

Solen stod lågt när jag gav mig iväg (fast det var inte så mörkt som det ser ut).

Vackra stigar med vitsippor.
Jag stannade för att göra dagens Yogaspring-position, halv brygga. Detta var min utsikt.

Jag sprang vidare på en välkänd stig…

…för att sedan vika av mot okänd mark, och ja, det är ju alltid lika spännande

Vart tog stigen vägen?

Visst ser det ut att öppna upp sig en bit längre fram…?

Det gjorde det. Jag kom ut intill en åker och kunde tag mig runt den i traktorfåran.

Rapsen är på G. Tänk vad vackert det kommer vara när hela fältet står i blom!

Dalby hage i kvällssol. Behöver inte säga mer än så.
Jag tog en avstickare i Dalby söderskog nationalpark.

Nationalparken bjöd på massa vårblommor…

…och en stor snäcka.

Sista skogsstigen innan jag joggade hem den sista biten.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *