fbpx

Idag har mina underbara tjejkompisar varit här på besök. Och vilken dag vi har haft! Vädret var med oss så vi kunde äta lunchen utomhus. Så himla härligt! Vi ses inte så värst ofta nu när alla har barn, hus och familj så det var extra kul att det var så många som kunde komma! Både jag och lillasyster fick fina presenter och det är ju alltid trevligt. Nu har jag placerat mig i soffan och ska beta av dagens ”datorgöra”, skicka och svara på mail. Sen blir det nog ett glas vin och lite chips. Det är ju ändå lördag!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Härligt med tjejdagar! Sådana kan man aldrig få för mycket av!
    Nästa vecka ses väl du och jag? Kommer lillasyster med då? *hoppas jag*

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *