fbpx

Jag tycker att det är så kul att yogan får mer och mer plats i ”träningsvärlden”. Det finns även många yogisar som också är entreprenörer och verkligen brinner för att förmedla yoga och en av dem är coola Vevve. Vi har bara träffats som hastigast på Fitnessfestivalen förra året men jag är säker på att våra vägar kommer mötas igen, vi har nämligen både en hel del gemensamma intressen och bekanta. Vevve är med på ett hörn (eller nja, kanske inte ett hörn, snarare all over the place) lite var stans i yogavärlden och nu senast med den nya svenska yogatidningen Yoga world. Tyvärr fanns den inte att köpa i butiken här på ”landet” men jag sak nog se till att få tag på den. Vad jag har hört av dem som redan kikat i den är att den passar både de som är nybörjare på yoga, de som vill yoga mer och de som redan är bitna; en rätt stor målgrupp med andra ord. Hittar du den i någon butik i närheten av Lund så hojta gärna till.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *