fbpx

Dessa godbitar florerar på massor av bloggar nu för tiden och jag har som vanligt gjort en egen variant på dem. Från början hade jag väldigt svårt för strävheten som jordnötssmöret ger men som med det mesta annat så vänjer man sig. Jag har valt att göra ett lager istället för två, mest för att jag tycker att det är mest praktiskt så, mindre tidskrävande helt enkelt. De är fulla med nyttigheter, men tänk dock på att de även innehåller en hel del energi, om än bra sådan.

Snickersrutor
ca 15 bitar

8 färska dadlar
6 msk kokosolja
6 msk kakao
4 msk jordnötssmör
1 dl hackade jordnötter
Mixa allt utom jordnötterna
Hacka nötterna och blanda ner i smeten
Bred ut i en burk alt. på en bricka
Ställ i kylen för att stelna
Skär i fyrkantiga bitar
Förvara i kylen

Du kan även spana in hur Jessica, Sara och Hanna har gjort.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *