fbpx

Det var väldigt länge sedan jag var med B.A.B.Y.-tjejerna och sprang på Bulltofta och jag längtar verkligen efter att ge mig ut och känna på löpsteget. Min förhoppning är att kunna komma igång med löpningen så smått om ett par veckor och att kunna leda löppass igen framåt våren. Fram tills dess så vet jag att de andra tjejerna kör på och peppar varandra till att våga lite mer.  

Vill du vara med och träna tillsammans med ett gäng glada tjejer på amatörnivå så kolla här. Vi kör vanligtvis intervaller av något slag och alla kan vara med, oavsett nivå. Jag lovar! Visst är det lite kyligt vissa dagar men det är det ingen som tänker på när vi kommit igång och börjat röra på oss. Tänkt vad smart det är att bygga upp kroppen under vårvintern så den är redo för lite längre turer i den underbara vårluften!

Idag fick vi lite försmak av just våren men det dröjer nog ett tag till innan den är här på riktigt. Men det var helt underbart att känna solens värma strålar på nästippen idag. Gärna fler sådana dagar!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *