fbpx

Sakta men säkert hart jag börjat träna lite mer, i tillägg till mamma-mage-träningen och barnvagnspromenaderna. Denna förmiddag är det dags för mama-baby-gympa på Gerdahallen, och jag hoppas att det kan bli en god vana att gå på detta pass fram tills dess att jag kan ge mig på lite tuffare träning.

Nu har jag dessutom även tagit tag i min yogaträning gen. Det var mina ömma axlar som fick mig att inse att jag tappat bort det som jag vet ger mig så mycket positiv energi. Jag har börjat med att gå igenom axel-videos på Yogobe och en klar favorit är Magnus Ringbergkorta flöden för att mjuka upp stela axlar och skulderblad. För min del är det amningen som orsakar stelheten men det skulle lika gärna kunna komma från för långa stunder framför datorn. Ett bra tips är börja med är att göra ett par axelrullningar kontinuerligt under dagen för att se till att ha en bra blodgenomströmning. Eftersom vi ofta har lätt framåtroterade axlar så är det en god idé att fokusera på att rulla axlarna bakåt istället för framåt.Igår fick jag dock inte vara ensam på mattan för dottern ville också vara med och yoga. Hon ville också se den tokiga yogagrodan på Family yoga. 🙂 Tillsammans tränade vi både yogaandning och flygande yoga och hon ville inte sluta. Tänk vad kul man kan ha tillsammans på ett så enkelt sätt.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *