fbpx

Jag gav ju mig själv denna boken i julklapp och tänkte börja med den i januari. Det gjorde jag också men det var så mycket förberedelser; målsättningar och aktiviteter att definiera så hela januari har gått till att skriva ner ganska specifikt vad jag vill uppnå under 2015, varför jag vill det och vad som krävs för att göra det. Från och med måndag börjar min första 90-dagars-plan. Varje dag ska jag svara på frågor i boken och följa upp hur jag tar mig mot de mål jag har satt upp för perioden. Nu är det upp till bevis. Jag har bestämt mig för hur jag vill förändra mitt liv,  nu ska det göras också! Inga fler undanflykter eller ursäkter. Nu gäller det! Påminn mig gärna om det om jag börjar komma på andra tankar. Jag önskar dig en skön fredag!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Nu händer det Nellie! Jag ser fram emot att följa utvecklingen. Och du, jag sitter på din högra axel! Kram från den uppmärksamma höken;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *